Best Western Cour St. Georges

Hoogpoort 75 - 77, 9000 Gent - toon op plattegrond

Best Western Cour St. Georges Drie-sterren hotel tegenover het stadhuis van Gent. Het hotel ligt in het hart van het historische centrum van Gent en is waarschijnlijk het oudste hotel in Europa.

Ligging
Het Best Western Cour St. Georges ligt tegenover het beroemde St. Jorishof en het stadhuis, midden in het hart van het historische centrum. Het hotel ligt op twee minuten loopafstand af van het autovrije winkelgebied.

Kamers
Het hotel beschikt over tradition en privilege kamers en over twee junior suites. De kamers zijn smaakvol ingericht. In elke kamer is een minibar, een televisie met muziekkanalen en een vaste telefoonaansluiting aanwezig. Ook is het mogelijk om ontbijt op de kamer geserveerd te krijgen.

Faciliteiten
Gratis internet in heel het hotel. Ook is er een wasserij, stomerij en een strijkservice aanwezig. Verder zijn er liften, kluisjes en rookvrije kamers. De receptie is 24 uur per dag open.

Bereikbaarheid
Voor 13,00 euro per nacht is het mogelijk om bij het hotel openbaar te parkeren.

Waarom
De kamers zijn smaakvol ingericht en het hotel biedt u een goede accommodatie. Als het oudste hotel van Europa heeft het een unieke sfeer.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

courstg.jpg courstg2.jpg courstg3.jpg courstg4.jpg

 

 

Naar Gent...
...met de trein

Met de trein naar Gent

Met de trein naar Gent

Naar Gent...
...met de auto

Met de auto naar Gent

Met de auto naar Gent

Naar Gent...
...parkeren

Parkeren in Gent

Parkeren in Gent

Naar Gent...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Gent

Openbaar vervoer in Gent