Express By Holiday Inn Hotel Gent

Akkerhage 2, 9000 Gent - toon op plattegrond

Express By Holiday Inn Hotel Gent Een trendy hotel dat gunstig ligt ten opzichte van de historische stad Gent. Het hotel biedt u ruime en mooie accommodaties.

Ligging
Express By Holiday Inn Gent ligt op 5 kilometer afstand van de binnenstad van Gent. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het hotel goed bereikbaar. Ook ligt het treinstation op 3 minuten rijden van het hotel zelf.

Kamers
De kamers zijn gerenoveerd en nu licht en modern ingericht. In de hotelkamer zelf is een eigen badkamer met power-shower aanwezig, airconditioning, een bureau en extra lange bedden.

Faciliteiten
Het 3-sterrenhotel beschikt over vele extra's. Er is een tuin aanwezig, rookvrije kamers, kluisjes, geluiddichte kamers, verwarming, bagage-opslag en airconditioning.

Bereikbaarheid
Het is mogelijk om bij het hotel zelf te parkeren voor 8 euro per dag. Overigens is het hotel gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Waarom
Het hotel biedt mooie, ruime accommodaties en de hotelkamers zijn net gerenoveerd. Voor een 3-sterren hotel worden er vele extra's aangeboden.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

holidayinn2.jpg holidayinn3.jpg holidayinn4.jpg holidayinn.jpg

 

 

Naar Gent...
...met de trein

Met de trein naar Gent

Met de trein naar Gent

Naar Gent...
...met de auto

Met de auto naar Gent

Met de auto naar Gent

Naar Gent...
...parkeren

Parkeren in Gent

Parkeren in Gent

Naar Gent...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Gent

Openbaar vervoer in Gent