Formule 1 Hotel Gent

Vliegtuiglaan 21, 9000 Gent

Formule 1 Hotel Gent Low-budget hotel volgens het Formule 1 hotel concept.

Ligging
In het noordoosten van Gent, bij de snelweg.

Kamers
Formule 1 hotel Gent beschikt over kamers geschikt zijn voor 1, 2 of 3 personen. De kamers hebben een moderne inrichting en zijn ingericht met een tweepersoonsbed en een hoogslaper, wastafel met spiegel, een bureau en een Televisie met nationale en internationale zenders. Het toilet en douche bevinden zich vlak bij de kamer. De douches zijn ruim en goed uitgerust met een droge ruimte voor uw spullen.

Faciliteiten
Formule1 heeft de laagste prijsgarantie. Voor deze prijs overnacht u in een functionele kamer een kunt u gebruik maken van een ongelimiteerd ontbijtbuffet voor een zeer voordelige prijs. Ook kunt u gebruik maken van WiFi in de publieke ruimtes en een aantal kamers. Uw huisdier (hond of kat) kan daarnaast ook bij u op de kamer verblijven.

Bereikbaarheid
Vanuit Stadscentrum: vanaf "Dampoort" plaats, richting Koopvaardijlaan (Afrikalaan) 2 km, over de spoorweg, aan de verkeerslichten rechts, niet de tunnel nemen, maar rechts aanhouden, hotel op 100 m.
Vanuit Oostende en Brussel: snelweg E40 afrit 16 "Merelbeke", richting "Haven 1-6990" of Zeehaven, +/- 13 km vervolgens zie "vanuit Rijsel en Antwerpen".
Vanuit Rijsel en Antwerpen: snelweg E17 afrit R4 Zeehaven, richting Zeehaven +/- 9 km. Einde autosnelweg (R4) aan de verkeerslichten links, richting Gent N424, na 2 km tunnel nemen, voorbij de lichten, tot aan de rotonde, volledig rondrijden, terugkomen, niet de tunnel nemen maar rechts aanhouden, hotel op 100 m. Gratis parkeren voor de deur.

Waarom
Wanneer u kiest voor Formule 1 bespaart u veel geld op uw overnachting zodat u tijdens uw verblijf in Gent meer te besteden heeft.

 

Foto's

formule1-3.jpg formule1-2.jpg formule1-1.jpg formule1-4.jpg

 

 

Naar Gent...
...met de trein

Met de trein naar Gent

Met de trein naar Gent

Naar Gent...
...met de auto

Met de auto naar Gent

Met de auto naar Gent

Naar Gent...
...parkeren

Parkeren in Gent

Parkeren in Gent

Naar Gent...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Gent

Openbaar vervoer in Gent