Ghent River Hotel

Waaistraat 5, 9000 Gent - toon op plattegrond

Ghent River Hotel Vier-sterren hotel aan de oever van de Leie, in het historische centrum van Gent. Dit nieuwe hotel is gevestigd in een voormalige bakkerij.

Ligging
Het Ghent River Hotel ligt in het historische centrum van Gent, aan de oever van de Leie. Het hotel heeft zelfs een eigen aanlegsteiger. De Vrijdagmarkt is om de hoek.

Kamers
Alle kamers hebben een aparte badkamer met douche en/of bad, televisie, telefoon, internetaansluiting, minibar en kluisje. De kamers zijn voorzien van airconditioning. Een aantal kamers hebben zicht op het water.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een unieke zaal op de bovenste verdieping, waar u kunt ontbijten met uitzicht over de stad. Er is een bar, fitnessruimte en sauna.

Bereikbaarheid
Als u met de auto komt: er is een ondergrondse bewaakte parkeergarage vlakbij het hotel. Het hotel is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer: bus 3 vanaf station gent Dampoort, uitstappen op halte Bij Sint-Jacobs.

Waarom
Dit hotel is gevestigd in een voormalig fabrieksgebouw. Veel originele details zijn nog aanwezig, wat het Ghent River Hotel een unieke sfeer geeft.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

ghentriver.jpg ghentriver2.jpg ghentriver3.jpg ghentriver4.jpg

 

 

Naar Gent...
...met de trein

Met de trein naar Gent

Met de trein naar Gent

Naar Gent...
...met de auto

Met de auto naar Gent

Met de auto naar Gent

Naar Gent...
...parkeren

Parkeren in Gent

Parkeren in Gent

Naar Gent...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Gent

Openbaar vervoer in Gent