Hotel Gravensteen

Jan Breydelstraat 35, 9000 Gent - toon op plattegrond

Hotel Gravensteen Hotel Gravensteen ligt vlakbij het Kasteel Gravensteen, het 800 jaar oude kasteel van de Graven van Vlaanderen.

Hotel Gravensteen is gevestigd in een gebouw uit de 19de eeuw, een voormalige statiewoning. Het hotel en gebouw zijn compleet gerenoveerd en bieden nu alles wat u wenst voor een comfortabel verblijf.

Ligging
Hotel Gravensteen bevindt zich in het hartje van Gent, op 50 meter afstand van het imposante kasteel Gravensteen. Alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand.

Kamers
De kamers van Hotel Gravensteen beschikken over een eigen badkamer met bad en/of douche, televisie, en minibar. Een aantal kamers beschikt over airconditioning.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een eigen bar met een uitgebreide selectie Belgische bieren. In het hotel is draadloos internet beschikbaar, tegen bijbetaling. Er is een fitnessruimte met sauna.

Bereikbaarheid
Het hotel heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Parking ramen (P8) is vlakbij. Met het openbaar vervoer: tram 1 vanaf station Gent Sint-Pieters, uitstappen op halte Gravensteen.

Waarom
Toplocatie voor een bezoek aan de stad.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

gravensteen.jpg gravensteen2.jpg gravensteen3.jpg gravensteen4.jpg

 

 

Naar Gent...
...met de trein

Met de trein naar Gent

Met de trein naar Gent

Naar Gent...
...met de auto

Met de auto naar Gent

Met de auto naar Gent

Naar Gent...
...parkeren

Parkeren in Gent

Parkeren in Gent

Naar Gent...
...tram & bus

Openbaar vervoer in Gent

Openbaar vervoer in Gent